Снимка: pixabay.com
fallback

Фрапиращ случай на домашно насилие над дете във Варна. 14-годишно момиче е в болница с травми по главата, на гръдния кош и счупен нос след побой от баща му.

Състоянието на детето е стабилно. Сигналът за посегателството е подаден от майката на пострадалата, съобщава Нова тв.

Мъжът, срещу когото и преди са подавани сигнали за насилие, е задържан.

Момичето попада в детската хирургия, след като не само е бито, но е и провесено през балкона от петия етаж в дома на баща си. Майката Ирина Янкова разбира какво се е случило с дъщеря й след разговор с полицията и лекарите.

През февруари детето, което живее с майка си в Сливен, помолило да отиде при баща си във Варна. Момичето твърдяло, че баща й се е променил. Спокойният им съвместен живот обаче продължил само месец.

Скандал заради уроци довел до побоя. Такова поведение от страна на бащата било ежедневие преди, твърди вече бившата му съпруга и майка на пребитото дете.

Тя търси помощ от полицията, когато мъжът провесва и нея през балкона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Читател 22

преди 5 години

До СтрахилСтрахилчо, В българския закон няма наказание за престъпление от омраза, а само за причинени вреди! Когато е доказано горното, наказанията са двойни. И второ - за твоята глава темата е доста по-сложна и да ти обяснявам няма да схванеш-нали си за руските, уж православни традиции!

28

Анонимен

преди 5 години

Защо удобно е пропуснато да се спомене, че майката е с отнети родителски права? От това семейство най-нормалният е бащата.

27

Анонимен

преди 5 години

Такива преди 1989 се оправяха много лесно. Бой и еббане от родата и другия път като го питаш за балкона ша вика: "А моя е остъклен отдавна" :))))

fallback