Снимка: Pixabay
fallback

Съседите на 40-годишната Кремена Николова, пребита до смърт от съпруга си, били изненадани от случилото се в блока, съобщават от 24 часа.

Жената, заедно със съпруга си Борислав, живеела под наем на втория етаж в жилищна сграда на ул. "Никола Конев" 32 във Варна. Двамата били женени от няколко години, но бракът им не вървял и за това подали документи за развод. Кремена подавала няколко жалби за домашен тормоз срещу Борислав.

Oще по темата

Апартаментът е собственост на домоуправителя Ангел Караиванов, но той отказва да коментира случилото се. Никой от съседите в околните апартаменти не е чул нищо.

На последния етаж живее възрастна жена - Желязка. "Аз не излизам никъде по принцип. Живея сама, не ги познавам тези хора. От новините научих какво е станало в блока ни", споделя възрастната жена.

Под апартамента на семейство Николови живее млад мъж, който работи от дома си. Той също  не е чул какво се е случило при съседите му.

Трупът на Кремена е намерен на 25 февруари след като 40-годишната жена не вдигнала телефона на майка си. Аутопсията показва, че тя е загинала в следствие на жесток побой от страна на съпруга си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Една

преди 5 години

Свекървата също е за затвор.Масово жените се оплакват от свекърви, но тази направо би всички.Аз не знам каква жена е това и какъв изкривен мозък трябва да има, за да напусне хладнокръвно жилището и да не помогне на страдащ човек. Да се беше обадила на Бърза помощ. Ужас и трагедия в бг семейство... масово мамини синчета и зли свекърви сакън да не им вземе някой милото.Като линчуват една виновна като тази другите ще се замислят дали да тормозят снахите си.А за жертвата, Бог да прости.

43

Анонимен

преди 5 години

До Ко? Не!Kaкво сравняваш катастрофа с убийство бе, ***. Държали го 3 часа в полицията и край, бай *** е омерзен от системата и вече ще е пас за всичко което се случва около него.

42

Аз

преди 5 години

Днес се женят, утре се развеждат и пак, все едно си търкат смартфоните. Убихме ценностите в обществото, семейството загуби значение и... смисъл! Като че ли взаимното уважение изчезна, потъпкано от болни амбиции и еманципация. Е какъв очаквате да бъде резултата!

fallback