Снимка: Булфото

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев за пореден път в последните дни скочи на съдиите. Той даде пресконференция преди вечното дерби и изрази недоволство към избора на съдия за мача.

"С футболистите сме в прекрасно настроение преди дербито с Левски. Времето малко ще наруши подготовката ни, но в крайна сметка трябва да се справим. При мен всеки мач е важен и играем за победа без значение от противниците. Нашата цел е да завършим първи в класирането", отсече Ел Голеадор.

"Имам притеснения от съдията. Този човек не е международен съдия и няма опит да се справи. Трябваше да бъде друг човек. Вълков не е готов да води такъв двубой. Ще го ползват за бушон и после ще му намерят място в БФС. Съдийският делегат е счетоводител в хлебозавод, където акционер е Боби Михайлов. Реферите искат да изпъкват, да бъдат по-важни от футболистите и от празникът, който ни предстои", смята треньорът на ЦСКА.

"Това е един специален мач. Не винаги в тези мачове побеждава фаворита. Футболистите трябва да мислят за това, което сме тренирали, за колективната игра и удовлетворението от представянето. Трябва ни време, за да играем по начина, по който искаме. Има подобрение в играта", заяви още Любо Пенев.

Какво каза още той преди мача с Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase