Снимка: архив, БулФото
fallback

77-годишен мъж от Казанлък е нападнат, ограбен и бит от група роми, съобщи bTV.

Той се прибирал към дома си с покупки, когато бил спрян от двама мъже под предлог, че му искат огънче.

Възрастният мъж е съборен на земята и пребит, а извършителите го обрали.

Взели са му телефона, портфейла, торбата с покупките и дори фиша от тотото, който човекът току-що си бил пуснал. Нападателите са задържани от полицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

91

Анонимен

преди 5 години

Писна ми да ме нападат!Писна ми да грабят,изнасилват и своеволничат ***. Няма адекватно правосъдие от години. За това е така. Еден затворник струна на данъкоплатеца 900 лв.Лично от такива съм чувала колко им е гот-три пъти на ден топла храна,фитнес ииииш секви други екстрил. И лежи и нищо не прави. Детето ми няма здравни осигуровки,но тяхните ги плащам...Да отиват да копаят метрото,или запустелите земеделски земи,ама не..държавна политика..Смърт и разстрел-първо на управляващите,после..

90

Анонимен

преди 5 години

Дайте им работа преди 10 години всеки римлянин беше строител , кравар ,

89

сс

преди 5 години

добре да речем в САЩ сам се защитаваш но има една малка разлика с България тук държавата е срещу теб ако се защитиш докато в САЩ в някой щати е задължително да притежаваш лично оръжие за да гарантираш защитата си. там е разковничето, друго си е да знае рома че и дядото може като Клинт Истууд да изкара пищака и да му напълни кратуната с олово, тогава има минимален шанс да се замисли дали да прави нещо по екстремно...

fallback