Снимка: Булфото
fallback

Димитър Бербатов се завръща в родния шампионат, твърди "Труд". По информация на изданието той ще облече екипа на Берое, но с по-специален статут.

Очаква се бившият таран на Манчестър Юнайтед да бъде назначен за помощник-треньор на Александър Томаш, с когото са добри приятели. Бербатов вероятно ще е и картотекиран за срещите на тима за пролетния полусезон в Първа лига.

На този етап обаче няма официално потвърждение на информацията нито от Берое, нито от самия футболист.

38-годишният нападател, който за последно игра в индийския Керала Бластърс до края на миналия февруари, проведе цялата подготовка с Берое в турския курорт Белек. Той обаче не все участие в нито един от контролните мачове на "зелените".

Въпреки че Бербатов не е играл футбол на високо ниво от точно 11 месеца, той не е забравен от световните медии. Нападателят беше нареден от италиански специализирани футболни сайтове сред най-добрите свободни агенти на пазара в момента.

Причината за обособяване на такава подредба е, че зимният трансферен прозорец в огромна част от водещите европейски първенства затвори и вече тимовете могат да се подсилват само с играчи без договори.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

муспи

преди 5 години

Катар смело навлиза в световния футбол. Дава 100 милиона на Берое за Бербатофф, но Берое не иска и да чува.

13

х

преди 5 години

да - като зрител

12

ananio

преди 5 години

Той вече играе за кеф , и в Асеновец може да го вземат.

fallback