Снимка: Reuters
fallback

Кубрат Пулев неочаквано може да се превърне във фаворит за следващ съперник на световния шампион във версиите WBA, IBF, WBO и IBO в тежка категория – Антъни Джошуа.

Специализираният портал World Boxing News направи анализ относно противниците на английската звезда и стигна до извода, че съвсем скоро е възможно Кобрата да получи нов шанс да се изправи срещу Ел Джей.

Причината е, че за момента няма как Джошуа да се бие с някого измежду Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Двамата проведоха знаменит мач през декември, който завърши без победител. В момента антуражите им преговарят за реванш, след който се очаква да има и трети сблъсък. Това означава, че в близката година е напрактика невъзможно Джошуа да се бие срещу американеца или "Циганския барон".

Българинът вече обяви пред Boec.bg, че ще има мач през април в САЩ, като съперникът му тепърва се изяснява. Но плановете му могат да добият неочакван обрат, тъй като е задължителен претендент на IBF.

Това обаче едва ли ще стане преди есента, след като боксовото списание "The Ring“ потвърди, че Антъни Джошуа и Джарел Милър са постигнали съгласие относно двубой на Медисън Скуер Гардън през юни месец. За дата са набелязали 1-ви или 8-ми, съобщава Boec.bg.

Битката ще бъде излъчвана по най-новата платформа за предаване на професионален бокс – DAZN.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Бабаит

преди 5 години

Не ви ли писна да се занимавате с глупости и измислени новини!?

27

Анонимен

преди 5 години

Мале тва криво канче Джошуа как ще го изправи , тва е все едно Пъшо да се бие с Тайсън

26

Камбата

преди 5 години

Ще гледам с удоволствие. Макар ,че няма да има време за чаша бира...

fallback