fallback

Румъния се превърна в световния пазарен лидер в областта на секс чатовете. Само за няколко години в страната са създадени няколко хиляди студиа за интернет секс услуги.

Около 200 000 румънци изкарват прехраната си чрез секс чатовете.

"Пазарът се разраства с по 10-15% нови клиенти годишно. Румънската тайна се състои в това, че имаме много бърз интернет, умни момичета, които говорят добре английски, и естествено, са много красиви", обяснява Мария Некула, управителка на видео чат студио пред "Deutsche Welle".

Ариеле е една от жените, изкарващи прехраната си пред екрана. За нея работния ден започва в салона за красота.

Зарязала е следването по медицина, защото лекарската професия не може да й осигури този стандарт на живот. Един лекар в Румъния изкарва средно около 500 евро. Секс чатовете обаче носят доста по-сериозен доход.

Естествено, работата си има и своята тъмна страна. Една от жените, които е изкарвала така прехраната си, се срамува от миналото си.

"Изкарваш първите 1000 евро, това са много пари в Румъния. И после продължаваш - какви други възможности имаш? Да блъскаш в супермаркета за 200 евро?", обяснява тя.

Засега секс чатовете остават в сива зона, поне за властите. Проституцията в страната официално е забранена, но секс чатовете процъфтяват. А секс чатовете се представят за кол центрове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

104

Анонимен

преди 5 години

Стара статия от 20г.Какви 200евро заплата като минималната е 350евро в Румъния.някой лъже.

103

Мишо

преди 5 години

Браво. Това е страхотна статия! Тъкмо навреме, че нямах представа с какво да се захвана!С това ли трябва да се гордеем, това ли искате от нас?! Нация от безмозъчни *** и миячи на тоалетни? Това ли са новите демократични ценности?!

102

МЕТЕОР

преди 5 години

В България няма никой да блъска за 200 евро в супермаркет,у нас всичките са с више,а не с висше образувание,а в Румъния работят хората ,та затвоа и са по-напред от у нас,за съжаление.

fallback