Снимка: БТА
fallback

Президентът на Венецуела Николас Мадуро обяви днес затварянето на посолството и на консулските служби на неговата страна в САЩ, след като скъса дипломатическите отношения с Вашингтон, признал опозиционера Хуан Гуайдо за временен венецуелски президент, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Oще по темата

"Реших да отзова целия дипломатически персонал и да затворя нашето посолство и нашите консулски служби в САЩ", каза Мадуро по време на церемония във Върховния съд.

Мадуро се зарече да остане на власт и каза, че няма конституционни основания за неговото отстраняване, предаде ДПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Анонимен

преди 5 години

Мадуро е извършил куп нарушения, заради което изборите са бойкотирани от опозицията. Активността е била 32% и от тях 1/3 са за опозицията. Мадуро получава 1,3 млн гласа по-малко, отколкото на предишните президентски избори.

58

Анонимен

преди 5 години

До 60 прав си така е тая Венецуела и тя е пълна с петрол като Ирак и Сирия и направо е като пирон право в дупката за за.дника на Тръмп.Откога се мъчи да направи платен преврат у гражданска война там ама пу не става.И сега това измисли тамошното подобие на нашия кастри.ран коч Плевнелиев да му свърши гадната работа.А долу американските *** вият ли вият и пишат минуси като са световно.Разбира се и на патриоти се правят изисква се невероятен патриотизъм да си продадеш гъ.за на Тръмп де.

57

Анонимен

преди 5 години

Мадуро да си готви топли дрехи. Янукович го чака я Москве.

fallback