Снимка: Reuters
fallback

Рекордната покупка в историята на Кардиф Сити Емилиано Сала е бил на борда на частен самолет, който изчезна по време на полет от френския град Нант към уелската столица, съобщават медиите на Острова.

Аржентинският нападател подписа с отбора от Уелс преди дни, а трансферната сума от 15.5 милиона паунда е най-голямата в клубната история.

Издирването на самолета, превозващ двама души, е било преустановено през нощта, но подновено тази сутрин. На този етап обаче от него няма и следа.

Емилиано Сала игра за Нант от 2015 година, като за отбора има 117 мача и 42 гола. Очакваше се той да дебютира съвсем скоро за борещия се за спасение тим от Висшата лига.

Всичко около издирването на Сала четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

милиона паунда

преди 5 години

Надявам се мъжете да се осъзнаят и да спрат да вдигат акциите на никому ненужни специалисти по ритане на топка.

5

странно..

преди 5 години

По-оня ден проф Стаменов и един богослов, дето му беше гост, казаха, че имало такъв объркан полет на голям самолет. Трябвало да кацне на Европейско летище, но се отворила "дупка" във време-пространството и кацнал в Лат.Америка, това било като пуснали ЦЕРН??

4

Анонимен

преди 5 години

"Попаднал е в дупка във времето и се е пренесъл в миналото или в бъдещето!"Остави хляб и за *** Христова бе! Довечера за какво ще пише- пак за парниковия влак ли?

fallback