Снимка: архив "Булфото"
fallback

Полицаи от Своге задържаха 62-годишен, умъртвил домашно куче. Около 8:20 часа вчера столичанка се обърнала за помощ към полицията, съобщавайки, че кучето й е било убито в двора на вилата й в село Луково.

Oще по темата

Веднага на място бил извършен оглед и след установяването на насилствено причинената смърт на животното, полицаите предприели незабавни издирвателни действия.

Така нe след дълго бил установен и задържан извършителят на престъплението - 62- годишен софиянец, който направил пълни самопризнания.

Срещу него е започнато бързо производство за извършено престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 5 години

До Анна до 27а деца имаш ли? Успех и не забравяй, че човека е господар на земята, а не кучетата и бе бъркай предпазливостта със страх.

25

Анна до 27

преди 5 години

Аз затова си спазвам всички правила - имам 3 кучета, едното е 35 кг овчарка, за да съм в правото си да поставя на място всеки, който мрази кучета, *** го е от тях, смята, че хората са единствени на планетата и тн. Качвам се си трите си кучета в превозно средство, специално им купих наморници, имат чипове, паспорти и не ме интересуват фобиите на другите. Същото е и на улицата, няма как някой да ми каже, да не го доближават при разминаване. Който го е страх, да се отдръпне, аз си вървя по улица

24

Анонимен

преди 5 години

каишка имаше, но не и надморник, така, че не аз съм нарушил наредбата. И както виждаш въздржал съм се, но представи си какво ще стане при инцидент..?

fallback