Снимка: BulFoto
fallback

Министерството на туризма ще извърши спешна проверка на морски плаж "Къмпинг Смокиня".

Инспекцията се предприема след информация, че на ивицата се извършват нерегламентирани дейности, чрез които може да бъдат застрашени дюни на ивицата, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Oще по темата

Експерти на ведомството на място ще установят дали има незаконни дейности.

В прерогативите на ведомството се включват териториите на морските ивици, по закон то не е оторизирано да прави проверки на имоти до плажа.

Министерството на туризма следи състоянието на морските плажове и извън активния летен сезон и е безкомпромисно относно стриктното спазване на законосъобразното стопанисване на плажа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

ретро

преди 5 години

някоя местна мутра (най-вероятно от контингента на главната мутра),си прави к'вото си иска..така е в цяла България..какво очаквате - мутрите са на власт..ако нещо им прецакаш далаверката,държавна сигурност (под вещото ръководство на цвъки-гестапото),веднага те погват по най-брутален начин (пример - Иванчева)..и понеже няма кой да ги спре (поради липсата на гражданско общество),дори не се крият вече..

11

Бай Дончо

преди 5 години

До 1 , пиши с български букви !!

10

boko bo

преди 5 години

Да бе да! Вервайте! Баретата е там. Може и повече от 80% да са д....и, особенно с тая министърка дето е майстор на спорта по парашутизъм

fallback