fallback

Тя е само на 25 и вече работи за търговския отдел на британския отбор Williams във Формула 1.

Бивша гимнастичка на Нешка Робева и световна вицешампионка по естетическа групова гимнастика, днес Десислава Пейчева е част от най-съвършената машина за пари в спорта.

За нея работата във Формула 1 започва като на шега с голяма доза късмет. Завършва магистратура по Спортен бизнес мениджмънт в Монако, а след това започва стаж във Формула Е.

А след близо година мечтата да работи за най-бързите я води във Формула 1.

"Моята задача там е да намеря правилната компания, да разговарям с правилния човек, след което да ги свържа и да доставя някакъв вид финансови инвестиции за отбора", сподели Десислава Пейчева пред Bulgaria ON AIR.

"Искам да развия спорта в България и ако мога да доведа Формула 1 на Балканите", каза с усмивка на лице още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 5 години

Нищо не си разбрал от казаните с българите. А да ти кажа и нищичко не си разбрал в живота си. Напразно си го изживял. Току що оставих една жена на 38 да заспи в леглото ми наситена от секс. Аз съм на 61.Ако имам една на 28 ще оправя и нея.Но нямам.Ако си наблизо ще ти покажа какви сме ние българите.

35

Анонимен

преди 5 години

Имаше един виц за ада и хората в казаните. Казана с българи никой не го е пазил да не бягат. Попитали ги:- Защо никой не ги пази?- Това са българите, когато някой се опита да избяга, другите го дърпат обратно.Сега разбирам от коментарите, че това не е виц.

34

Адонис

преди 5 години

И кво май намерила "правилния човек"

fallback