Снимка: Булфото, архив
fallback

18-годишен нападна, изнасили и накрая задуши 70-годишна старица в град Бяла Черква.

Безработният Димитър, който не ходи и на училище, вече е арестуван и е направил пълни самопризнания.

Баба Петранка живеела сама в края на малкото градче, а децата й от доста време били в чужбина.

На 6 декември Димитър решил да се промъкне при бабата и да прави секс с нея, уточняват от полицията.

Засега още не е ясно дали извергът е бил пиян или дрогиран. Знае се, че е успял тайно да се промъкне в двора на баба Петранка.

Вдигал силен шум, тя се събудила и излязла да види какво става, но била повалена на земята от силното кроше на нападателя си.

След това изродът довлякъл бабата вътре в жилището и там започнал да се гаври с нея и да я насилва. За да не може тя да вика за помощ, насилникът и затиснал носа и устата с ръка. Жената се задушила. След като задоволил нагона си и видял, че бабата е мъртва, насилникът се уплашил и избягал.

Тялото на баба Петранка било открито в събота сутринта, от съседка.

Направената аутопсия установила по категоричен и безспорен начин, че причината за смъртта на 70-годишната жена е задушаване. Освен това по тялото и са открити следи от физическо и сексуално насилие, а в областта на едното око имало кръвонасядане, резултат от удара с юмрук, с който нападателят повалил старицата на двора.

Насилникът Димитър е арестуван три дни по-късно. Той няма криминални регистрации до момента. Живеел в Бяла черква с баща си, а майка му работела в чужбина.

Задържан е за 72 часа, като от прокуратурата ще поискат съдът да го остави за постоянно зад решетките.

По време на разпитите Димитър направил пълни самопризнания, разкаял се за стореното и обяснил, че не е искал да убива старицата, а само да прави секс с нея.

Той доброволно се съгласил и на следствен експеримент, на които показал в детайли как точно е извършил нападението и убийството.

Срещу него е повдигнато обвинение за изнасилване, което представлява особено тежък случай. Заплашват го от 10 до 20 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Мариян

преди 5 години

Това нашето не е ДЪРЖАВА НОРМАЛНА

49

Мариян

преди 5 години

Абе, това в коя държава го има бе? И го пускат пак тоя *** беее! Какви *** ни управляват, че да го позволяват това? Що за безоочливост и уродщина са нашите управляващи?!? Нямам ДУМИ! Ние в Европа или в Африка живеем???

48

със сигурност

преди 5 години

Да бъде обесен на центъра на града

fallback