Снимка: Булфото, архив
fallback

Двама младежи на 18 години за арестувани заради нападението над екип на спешна помощ в Козлодуй в нощта срещу неделя, съобщават от Областната дирекция на МВР във Враца.

Oще по темата

Това е станало след жалбата на шофьор на линейка, който заявил, че в неделя около 1:00 ч. неизвестни лица му нанесли побой по време на изпълнение на служебните му задължения пред сградата на филиала на спешния център.

Заради спешен случай младежите били помолени да изчакат. Те обаче не останали доволни, настоявали веднага да ги приемат и започнали да блъскат хората от медицинския персонал.

Полицейските служители са установили задържали за побоя 18-годишен жител на Козлодуй и 18-годишен жител на монтанското село Златия. Работата по изясняване на случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Осман

преди 5 години

Още не е 80% турско, но след години пак ще си говорим. Това е положението. Този процес няма вече как да бъде спрян. Където е текло, пак ще тече, приятелю.

14

Анонимен

преди 5 години

Османе, иска ти се 80% от населението във североизточна България да е турско ама няма. Скоро и вие ще си хванете дърмите защото и турските фирми ви разбраха колко сте грОмотни и колко работа вършите. То не е да метеш улиците. Успокой се! На всяка коза и идва реда.

13

Totenkopf

преди 5 години

Младежи или престъпници? И са древноперсийци!

fallback