fallback

Общ преглед

Рисунки на български шампиони разкрасиха подлеза при Спортната палата в София.

"Спортен подлез" бе реализиран с помощта на София – Европейска столица на спорта от екипа на ПОдЛЕЗНО.

Стилизираните рисунки са направени по фотоси в екшън ситуации на тенисиста Адриан Андреев, щангиста Христо Христов, скиора Алберт Попов, боксьора Даниел Асенов, таекуондиста Владимир Далаклиев, сабльорката Йоана Илиева, лекоатлетката Мирела Демирева, спортния катерач Петър Иванов, ансамбъла по художествена гимнастика, плувеца Антъни Иванов и др.

Графитите са изрисувани от младия художник Димитър Стафидов с асистенцията на Цветан Узунов и Емил Михов.

След Музикален подлез, Филмов подлез, Научен подлез, Космически подлез, сегашният Спортен подлез е седмият проект на организацията ПОдЛЕЗНО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Само питам

преди 5 години

Добра идея."Кач пара" усвоихме за рисунките?

16

1111

преди 5 години

Чакам с нетърпение да се криминализира тази дейност с графитите. Нищо красиво няма в това. Изкуството на бедняците от гетата. Хора, които никога в живота си не са имали или виждали нищо красиво съсипват гледката и на другите. Отвратителни сте всички, които драскате по стените - независимо дали *** надписи или картинки, за които си въобразявате, че са изкуство.

15

65

преди 5 години

Да кажа на подолу коментиращите професори.Общината трябва да се бръкне за пари за ремонт.И Госпо да слезе да рисува безплатно,пак ще ви е яд.А когато писаха ,че са нарисували със спрей дядо Добри,не лаехте тогава.Има групи на момчетата ,които си знаят почерка,а и няма наркомани.

fallback