Снимка: pixabay.com
fallback

Полицаи от Пазарджик разследват случай на умишлено причиняване на смърт на куче.

Вчера в полицейското управление бил получен сигнал от 47-годишен мъж от областния град, който съобщил, че неизвестен е причинил смъртта на домашното му куче.

На мястото е извършен оглед, а тялото на животното е откарано за аутопсия от ветеринарен специалист.

По случая се води разследване, образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

анонимен4

преди 5 години

1.За да влезе някой в дома ти трябва заповед от прокурор.Такава стъпка се предприема ако кучето е агресивно ,кучето е вързано и с малки кученца и е убито със стрелички.Това е мародерство-вързано куче да го стрелят и убиват.4 Не можеш да разрешаваш личностен спор като убиваш кучето на човек.5 доктор Хизползва служебно положение,приятелство с началника на полицията и познат юрисконсулт. 6 Не може от община да издадат прокурорска заповед и заповедта е устна.7 доктора е от Герб

9

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Важна новина е.Хуманност а на едно общество се познава по отношението им към безпомощни те, хората с увреждания и животните.Първи се вдигнаха майките за да защитят децата си.

8

Учуден

преди 5 години

Брей, на оня наглец му приеха оставката, и положението се задейства- започнаха разследвания, и то жизнени важни за народът ни! Нима се стигна до такова положение, че убийството( все още не е доказано, така че...), на едно домашно куче е такава важна новина? Подигравка с народа е тази новина! Правят се митинги и протести за един по-добър живот, а то- някой подал жалба, ме му убили кучето??? Е, супер сте журналята в отразяване на действителността в БГ!

fallback