Снимка: архив Reuters
fallback

Застрахователната компания Джаса Рахарджа (Jasa Raharja) ще изплати до 50 милиона индонезийски рупии (3285 долара) на всяко от семействата на жертвите от катастрофата на самолет на компаният Лайън еър (Lion Air), който се разби край остров Ява, съобщи индонезийската информационна агенция АНТАРА, цитирана от ТАСС.

Oще по темата

Семействата на загиналите ще получат до 50 милиона рупии. Компанията ще заплати лечението на всеки от пострадалите до 25 милиона рупии или близо 1642 щ. долара.

Самолет Боинг 737 на бюджетната авиокомпания Лайън еър, изпълняващ полет от Джакарта до град Панкалпинанг падна днес в Яванско море близо 13 минути след излитането си от столичното летище по засега неизяснени причини. На борда на самолета е имало 189 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 5 години

Ми като може да си го позволи Джей Ло що да не си ги застрахова бе ганио , да не и плащаш ти застраховката , *** селски бек .

7

шматка

преди 5 години

До до "умен"Ама и ти си един умен.Защо да се застраховат допълнително след като мястото/билета е и застраховка.Ти като се качваш на самолет/автобус...... първо ходиш да си правиш застраховка ли.Тези ЛА.*** ЕЪР да ги разнищят.Не може да има толкова изгърбена застраховка.Яко са пестили.Сигурно и от части за самолетите

6

До "УМЕН"

преди 5 години

Абе "УМЕН" тъпaнaр, ако си бяха застраховали жълтите *** за 5млн. щяха да ги получат. Спестили са едни суми и сега "спестено" получават... Не съществуат никъде по света застрахователни компании благотворителни дружества.

fallback