Снимка: БТА
fallback

Хюи Фюри пожела успех на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа.

Oще по темата

Британският боксьор загуби двубоя си срещу "Кобрата" в Арена Армеец, София и с това изгуби и възможността да се бие с Антъни Джошуа.

Българинът победи Фюри след 12 рунда тежка битка и сподели, че британецът му е бил много неудобен съперник, но опитът и добрата физическа подготовка са му спечелили двубоя, припомня boec.bg.

Фюри пожела на Пулев успех срещу Антъни Джошуа. Британецът добави, че се надява да се срещнат отново с Кубрат на ринга, но този път в спор за световната титла и изрази прекрасните си впечатления от България и гала вечерта в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 5 години

Мениджърът на кубрат вееч каза че мач с Джошуа е задължителен, но той няма да се случи преди края на 1919 или началото на 1920 защото Джошуа има да защитава титли. разбира се тук зависи от Джошуа как ще постъпи - дали ще търси най-слабия противник - като Кличко - и тогава скоро ще се срещнат с нашия - или ще иска пари и да се среща с ъс силните

21

Анонимен

преди 5 години

21 - правиш ли разлика между Хюи фюри и братовчед му тайсън фюри?

20

До 15

преди 5 години

Ами Кличко не го тестваха тогава за стероиди,защото не беше към немската федерация, второ омекоти пода на ринга ,за да му е удобно на неговия стил и трето задължи Кубрат да се бие с по малки ръкавици. Че беше по добър това е безспорно,но заради номерата си и недавамето на проби за стероиди не заслужава уважение.

fallback