Снимка: архив, Булфото
fallback

За броени дни служители от Второ РУ на МВР в София разкриха извършителка на грабеж.

Полицаите са работили по сигнал от 15 октомври. 54-годишен мъж съобщил, че около 14:40 ч. същия ден на ул. "История Славянобългарска" непозната издърпала чантата му с пари и лични вещи, след което избягала.

В резултат на разследването е била задържана 39-годишна жена от столицата.

След доклад на събраните материали в Софийската районна прокуратура тя е привлечена като обвиняема за престъпление й е мярка за неотклонение "подписка".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Грабеж е пресилено

преди 5 години

Чак пък грабеж? Не е носила пищов. Пиша го защото от заглавието човек да си помисли, че полицаите са реагирали на опасен обир в банка със заложници и са ги спасили от бомба или куршуми.Това си е кражба. Човек да реши, че е някаква спец.акция с чанта с милиони наркотици или дрога. Не виждам даже да е важно ката новина. Подобна е на онази новина дето ром*чета бяха откраднали 100 кебапчета и ги хванали.Прустъплението на века, че обикновените хора да занимават.

11

Анонимен

преди 5 години

Таз баба на 50 внуци, очевидно не е могла да бяга бързо...

10

Ноу хау

преди 5 години

Ако този човек имаше пистолет ...Още по-добре щеше да бъде ако имаше калашник ...Тотална пукотевица в страната няма да настъпи, защото след третия подобен случай ще кротнат, а след десетия - сами ще залавят виновниците и ще ги пердашат, преди да ги заведат в РПУ.

fallback