Снимка: Twitter
fallback

Dear 45,
I ain’t Kanye. 😳 pic.twitter.com/BCS8nkbn1M

— T.I. (@Tip) 13 октомври 2018 г.

 

 

Антуражът на първата дама на САЩ Мелания Тръмп призова да бъде бойкотиран рапърът Ти Ай, който в свой видеоклип показа жена, приличаща на г-жа Тръмп, да прави стриптийз в Овалния кабинет, предаде Франс прес.

"Това е недопустимо", написа в Тwitter Стефани Гришам, говорителка на американската първа лейди.

Излъчването на скандалния клип беше направено в петък, когато рапърът от град Атланта го пусна на страничката си в Twitter, следена от 8,5 милиона потребители.

Във видеото Ти Ай се прави на агент от охраната, който наблюдава как Доналд Тръмп напуска Белия дом с хеликоптер. Рапърът се озовава в Овалния кабинет, където присъства дама, приличаща външно на Мелания Тръмп. Тя носи същата горна дреха като Мелания, която предизвика скандал и на която пишеше "Не ми пука, а на вас?".

След това жената от клипа се съблича гола и сяда на бюрото на президента, заето от Ай Ти, при което двамата започват да трошат всичко наоколо.

Със скандалното видео рапърът прави промоция на новия си албум "Dime Trap", припомня агенцията, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

УМЕН

преди 5 години

Първата поправка защитава този артист. Който не му харесва да не гледа. Нали така, дрогаре демократичне говедаре.

21

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 20Това е ФАЩ - "land of the free and home of the brave", няма как да го вкарат в затвора, той е смел и свободен! :)

20

Анонимен

преди 5 години

90% от коментарите в туитър са на чернокожи.Почти всички одобряват това защото Тръмп е лош.Що е лош?Щото е бял и ги кара да работят.Другият им обещаваше повече социални помощи и безплатно всичко.Тия хора никога няма да могат да мислят норнално.Най-добре да се разделят на черни и бели щати да усетят малко ефекта от думата глад тъмничките и да няма къде да идат щото като не работят и тока почва да спира и вода няма и магазините затварят.Като в Зимбабве.

fallback