Снимка: Архив, Булфото

Джордже Михалевич, съпругът на "Мис България 1998 г.", който беше застрелян на кръстовище в ЮАР в края на септември, ще бъде погребан на 6 октомври (събота). Това става ясно от публикация в личния профил на неговата майка Мира Михалевич, цитирана от "24 часа".

Опелото ще бъде в гръцка православна църква в Йоханесбург.

Михалевич беше убит в град Бедфордвю ЮАР докато чака на светофар. Тогава до него спира мотор, на който се возят две лица, които са го застреляли през прозореца. Разследването по случая все още продължава.

Още по темата

В личния си профил във Facebook Мира Михалевич публикува сърцераздирателно обръщение към сина си.

"Скъпо мое дете. Единствен мой. Моя светлина. Моя гордост, сила, радост. Моя красота. а. Доброта, най-голямата ми любов. Най-добрият ми приятел и найдобрият син. Благодаря ти за всичко.

Благодаря ти, че ми остави двама ангели Джорджио и Кристиана (децата на Джордже б.а.), за които трябва да живея, както съм живял за теб. Ти за нас си ЖИВ. Твоето голямо сърце и огромна любов ще ни водят през този живот.

Молим се на Бога да те приеме в Рая, защото Той знае за твоите добри дела, за вниманието, което проявяваше към близки и приятели, които заедно с мен скърбят. Мъката е безкрайна, но ще продължа тежка битка без теб, да бъда утеха на двете ти деца и прекрасната Наталия. Почивай в мир, мой ангеле", пише Мира Михалевич.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase