Кадър: Нова тв
fallback

Битият журналист от Нова тв Димитър Върбанов обяви, че е по-добре, макар да чувства още болки в главата и в ръката си.

"Тази сутрин съм по-добре... Заедно с моите оператори отидохме във въпросния склад във Велико Търново, тъй като той продължава да работи и тези храни се продават. Искахме да питаме управителя дали е над закона и тогава последва агресия.

Oще по темата

Операторът беше изхвърлен от склада, а аз бях заключен вътре. Когато продължих да снимам с телефона това, което се случва, управителят и двама негови служители буквално ме изхвърлиха навън върху бетонова площадка и така се получиха нараняванията.

Чух реакцията на премиера и му благодаря, но предният път, когато през 2010 г. ме нападнаха с чук, глобата за изръшителя беше 1000 лева", разказа пребитият репортер пред БНТ.

"Сега очаквам нещо подобно", сподели Върбанов.

Двама от биячите са задържани за 24 часа, заяви Димитър Машов, шефът на полицията във Велико Търново.

Единият е управителят на склада, другият - работник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 5 години

Как го "пребиха" бе, вижте го как ЛЯГА на една страна?А представяте ли си, ако в случая НЯМАШЕ видеокамери да го снимат?Колко ли от хората, с които тия смешници се гавреха, не са имали възможността да се защитят, само защото нямат камери наоколо?

43

Анонимен

преди 5 години

Извинявам се ама има ли въобще разследваща журналистика. И този какво е разследвал нещо кокошкарско. Пратен е по указание да прави кьорфишеци. Кажете един журналист правещ истински разследвания у нас??? Няма нали?

42

Анонимен

преди 5 години

Като чета глупавите коментари на някои цапащи форума тук се отвращавам какви прости хора живеят у нас в БГ, които толерират агресията и насилието. Явно нямат понятие от разследваща журналистика и ако не са такива смели журналисти като този мъж нищо няма да се промени към по-добро в България. А това, че им е задавал въпроси, от които престъпниците са се почувствали застрашени от розкриването на измамата им, не е повод да осакатиш журналиста, а да корегират действията си.

fallback