Снимка: Архив, Булфото
fallback

Продължават проверките на полицията в рамките на ежедневния засилен контрол по пътищата на страната.

В последния работен ден на миналата седмица и трите почивни дни полицейските екипи са проверили 18129 моторни превозни средства и 23965 души, съобщиха от МВР.

Издадени са 6160 фиша, 2631 акта за установени административни нарушения, констатирани са 8581 случая на превишена скорост и са издадени 397 заповеди за принудителни административни мерки.

Отнети са 194 свидетелства за управление на МПС заради неплатени задължения по ЗДвП. По време на осъществените проверки на място на гражданите са връчени общо 956 електронни фиша.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 5 години

Немогат да ме хванат в нарушение специално за скороста. Заради сина ми съм ограничил скороста на маздата до 90 км. И с два крака да натиска газта толкова ще вдигне. Ако реши да се прави на майстор и да премахне електронният ограничител ще ходи пеша докато му падне шапката. Без тази платка всички системи отказват а двигателя няма да запали ако ще да извика инжинерите от мазда.

19

Анонимен

преди 5 години

"по магистралата само ви правим дискотека къси - дълги и като котенца бягате от магистралния тигър, асфалтовия къртач, магнита за женските сърца и светкавичния ускорител БМВ - баварец!"Гиче, миличка, вие сте ми любимите. А ми светне някой, а усеща това осем бутално брембо и 376мм дискове как коват за асфалта, подкрепени от 19-ки 255/30 любезно създадени от Мичелин за любители на спирането като мен. Дано скоро да се засечем, да усетиш и ти удоволствието! :)))

18

Анонимен

преди 5 години

КАТ не дебне, ами си върши работата, която по принцип трябва да върши. Въпроса е защо не я върши всеки ден?

fallback