Снимка: БТА
fallback

Руският президент Владимир Путин каза на израелския премиер Бенямин Нетаняху, че отхвърля израелската версия за свалянето на руския военен самолет край Сирия, и обвини за станалото действията на израелската армия, предаде Франс прес, като се позова на изявление на Кремъл.

Oще по темата

В телефонен разговор по инициатива на израелската страна Путин също така е подчертал, че решението на Москва да подсили противовъздушната отбрана на сирийския си съюзник със зенитно-ракетен комплекс С-300 "е адекватно предвид ситуацията и цели преди всичко да се предотврати всякаква потенциална заплаха за живота на руските военнослужещи", пише в текста.

Нетаняху е заявил на Путин, че доставянето на усъвършенствани оръжейни системи на "безотговорни играчи" ще увеличи опасностите в региона, се казва в изявление на канцеларията на израелския премиер, цитирано от Ройтерс.

Израелският премиер добавил, че страната му ще продължи да защитава своята сигурност и интереси. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

ти да видиш

преди 5 години

Нетаняху с две думи му каза да си слага каквото си иска те ще си преследват целите

60

анонимен

преди 5 години

руснаците станаха за смях,с техни радари с техни рекети свалиха своя самолет,а има една приказка на калпавия вълната му пречи.

59

Боби

преди 5 години

До АнонименКлипчето е правено от аматьорреално Ф-16 летят ниско под радара след това започват да набират височина за да пуснат планиращите бомби. Следва завой на дясно(когато един самолет завие бързо на 90 градуса спрямо радар последния за момент го губи докато се превключи режима на следене стандартен анти ракетен маньовър)По същото време Ил-20 също прави завой на дясно за кацанедвете групи самолети се разминават една срещу другарадара следящ Ф-16 се пренасочва към по-голямата мишена Ил-20

fallback