Снимка: Архив, Булфото
fallback

Шофьор на БМВ блъсна и уби велосипедист във Варна. Мъжът се издирва от полицията, съобщават от "24 часа".

Тежкият инцидент става около 19:50 ч. на бул. "Приморски", близо до кръстовището на ул. "Македония" в морската столица. Водачът на автомобила все още не е установен.

Според официална информация на властите шофьорът застига велосипедиста и го блъска. 39-годишният мъж е откаран в болницата с тежки травми, но е починал малко по-късно, въпреки усилията на медиците.

По случая има образувано досъдебно производство. Изясняват се причините и обстоятелствата около инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

селския бек

преди 5 години

Само, че велосипедистът не бил на кръстовището а в морската градина до летния театър, и шофьорът не е неизвестен, а избягал от местопрестъплението и после се предал у полицията, съпровождан от адвокат, а и убитият колоездач е балетист от държавната опера.

36

Ай ай

преди 5 години

Живея във Варна вече 10 години. Радвам се, че не съм с варненска регистрация. Поглеждам обективно на нещата - изключително лоши шофьори, с примеси на наглост и арогантност. Работата обаче е там, че не става дума само за варненци. Делението не помага на никого. Чисто и просто - *** си прави каквото си иска, защото знае, че вероятността да го накажат, е минамална. От там идва цялата работа. Не само за шофирането. За всичко!

35

Анонимен

преди 5 години

Това са долни инсинуации. Вьв Варна има 40км велоалеи които обединяват целия град. Така е официално. Така че няма начин велосипедист да е на пьтното платно и да шашка движението

fallback