Снимка: Булфото, архив
fallback

Велосипедистка беше блъсната от кола на входа на Борисовата градина, а шофьорът си е тръгнал след инцидента, защото много бързал.

"Автомобилът излизаше от паркинг и се опитваше да се включи в движението. Шофьорът говореше по телефона. Една кола му направи път, за да се включи и той го направи, без дори да погледне и ме удари", разказа велосипедистката Яна Меламед пред Нова тв.

Според нея е имала късмет, защото колата не се е движела с висока скорост.

"След като ме удари, слезе да ме вдигне. Попита ме дали съм добре и дали да викнем линейка. След това ми каза, че щом съм добре, ще тръгва, защото много бърза. И наистина си тръгна, което беше безумно", каза още колоездачката.

Тя не е подала жалба в полицията, защото заради шока не е успяла да види номера на колата.

Яна Меламед допълни още, че е забелязала как, за разлика от другите страни, в България няма видимост за шофьорите заради твърде многото паркирали коли и безбройните дупки по пътищата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Тъпи

преди 5 години

Той я попитал дали е добре и да викне ли линейка ,явно му е казала че е добре и няма нужда от линейка и шофьорът си е тръгнал. Тя къде е тръгнала да се оплаква ?

56

Киро Кюмюря

преди 5 години

До работата е злеЯвно си бил в Милано, Силистренски окръг...

55

работата е зле

преди 5 години

Прекалено много коли има в бг. ПРЕКАЛЕНО. Скоро бях в Милано. 4 милиона. Обаче по улиците 2 - 3 коли или 0. Какво е това чудо у нас - малко градче, а задръстено на най малките улици!!!! И всеки бърза - за къде? Да не сме направили нещо по хубаво от бързане от италианците? Абсолютно всичко ни е мноооого по зле. Не можах да разбера, как е възможно това.

fallback