Снимка: БТА
fallback

Общ преглед
Кремъл публикува няколко снимки, показващи руския президент Владимир Путин да отдъхва в Сибир в компанията на министъра на отбраната Сергей Шойгу и на ръководителя на Федералната служба за безопасност Александър Бортников, предаде Ройтерс.

На снимките се вижда 65-годишният Путин в дрехи цвят каки и шапка да носи бинокъл и туристическа щека и да се разхожда из гористите планини на Сибир.

От кадрите става ясно, че той се разхождал и с лодка по река Енисей в областта Тува в Южен Сибир. На една снимка Путин разглежда заедно със Шойгу фиданка, която е готова за засаждане. На друга Путин позира с Бортников на горска поляна на фона на гористите хълмове.

Путин е бил в Сибир за два дни в края на миналата седмица, разказа говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, предаде Асошиейтед прес.

"Той се разхождаше в планините и се наслаждаваше на хубавите гледки", обобщи Песков. Говорителят разказа, че руският президент е решил да отдъхне за два дни на път за сибирския град Кемерово, където днес той имаше среща с правителствени представители и висши кадри на енергийни компании. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

До Анонимен 32

преди 5 години

Ти ходи ли там, да видиш дали народът му е гладен? Пишеш по инструкции на Работодателя, акъл нямаш за две пари, ама пишеш, заработваш за хлебеца! Руснаците гладни! Абе я ...! Свършвам дотук, за да не дрънна много грозна псувня! Когато огладнеят за хамон, хващат самолета и отиват в Испания, когато им се хапват трюфели - в Пиемонте, стриди - в Бретан. А наш гульо, нали може да пътува, си носи суха храна и се озърта за кафе под ?5.

39

Анонимен

преди 5 години

A бе на Джуджо не му ли на ясно че с такива глупости става за смях

38

Анонимен

преди 5 години

Днес с щеката пробол женска мечка стравница а мъжката я удушил с една ръка. Плувал по река Лена срещу течението без плавници със скорост над 50 км/час.

fallback