Архив: Булфото
fallback

Момиче на 21 години и 25-годишният й спътник са издъхнали на място при челен удра на две коли край пловдивското село Поповица, съобщиха от МВР.

Сигналът за трагедията е получен в 10:40 ч. тази сутрин.

Жертвите са пътували с "Фолксваген" с благоевградска регистрация. Ударили са се челно в друг автомобил с пловдивска. В болница е шофьорът на втората кола.

В момента движението в участъка между Чешнигирово и Поповица е спряно заради огледа.

Обходният маршрут е Болярци-Асеновград-Пловдив. На място са полицейски екипи, които регулират движението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Бг.реалност

преди 5 години

Поредните жертви на родната комплексарщина и гъзърия! Докато законите в абсурдистан не се напаснат директно към манталитета на нашенеца,жертвите по пътищата ще стават все повече и повече.Но по въпроса държавата тихо пър*дии нищо повече от това.

40

Demented

преди 5 години

Четейки коментарите, не виждам "светлинка в тунела"...светлина за България във близко време- Не. Самоизжяждаме се един на друг. А колко ни трябва да бъдем, малко по смирени, по толерантни един към друг...независимо на пътя ли е или на опашка в магазина. И солидарни към болката на другите. Много ли е това. Станахме зомбита...Самоизжяждаме се.

39

Хората и знаците

преди 5 години

А бе хора!!! когато пише 50 караите с 50, когато 80, 80тези значи за вас са сложени там не за някой друг.Не е страшно, пробваите!!!

fallback