Снимка: pixabay.com
fallback

Три деца убиха куче в град Дряново. Малчуганите били на възраст между 8 и 10 години и започнали да ритат животното, разказва стопанинът му Петър Стойнов пред "Дарик".
 
Майката на Стойнов, която в този момент била наблизо, се опитала да ги спре, но те започнали да я замерят с камъни. Заради напредналата си възраст четириногото не издържало на побоя и час по-късно починало.

Случката се разиграла пред блока, в който Стойнов живее, като изведнъж трите момчета започнали да ритат животното.
 
"Децата започват да ритат кучето. И майка ми излиза да им направи забележка, но те започват да я обиждат, да й правят физиономии и я замерят с камъни. А кучето, то е старо, не е издържало на боя и след един час починало. Ей така, с изплезен език", разказва Петър.

Стойнов не е сигнализирал никого освен медиите. Идеята му била повече хора да разберат за деянието на децата.
 
Майката на едно от децата сподели в социалните мрежи, че го е наказала да чисти кварталната градинка за една седмица. За друго става ясно, че тренира футбол. Третото пък живеело само с баба си и поначало било с агресивно поведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

А вие какво очаквате

преди 5 години

Та нали кучкарите и наглите им *** са виновни за всичко в обърканата ни държава!Нали хората отглеждащи кучета са за марс,лудницата и тем подобни места,по думите и изказванията на нормалните стойностни хора за които е редно и правилно да се постъпва така с кучетата а защо не и със стопаните им....извинявам се(кучкарите)!Та не съдете децата те гледат,четът и повтарят показаното от родителите си....тези нормалните!...

43

Мария

преди 5 години

ПОДОБЕН ВИД АГРЕСИЯ,А И ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ВЪЗРАСТНАТА ЖЕНА Е ПРЕЛЮДИЯ КЪМ ПО СЕРИОЗНИ НЕЩА.

42

До Любен Каравелов

преди 5 години

Не са смехотворни твърденията.Отдавна е доказано. Има цял раздел на науката психология, който изучава психиката на различните видове престъпници. Садистичните убийци са в повечето случаи хора, които в детските си години са измъчвали животни или са ги убивали без причина.Така че, в случая става въпрос за две много сериозни неща- 1) лошо възпитание (на забележката на бабата те отвръщат с хвърляне на камъни по нея); 2) нужен е преглед при психиатър, може някое от децата да е психар (болен човек).

fallback