Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Състоянието на пострадалото новородено от Сливен е стабилно. За съжаление обаче дясната ръчичка на бебето е увредена, съобщи директорът на болницата д-р Васислав Петров, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Вече пети ден няма яснота за причините за смъртта на майката на бебето Ренета Томова.

Oще по темата

Близките на жената обвиниха лекарите, че са използвали варварски методи по време на раждането като натискане с лакти и удари.

Междувременно стана ясно за втори скандален случай в болницата в Сливен, умело прикрит от ръководството. Бебе губи битката със смъртта седмица след раждането.

Според вече изготвена епикриза, виновна за това е д-р Татяна Пашева - същата, която участва в израждането на починалата Ренета преди дни и която ръководи АГ-отделението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

xxxx

преди 5 години

след като не разрешават на мъжа да присъства на раждането, ще умират родилки и бебета

21

Анонимен

преди 5 години

"КАК МОЖЕ 5 дни да няма един у*руд облечен в бяло да даде причина за смъртта?????????"Урода ти е "Съдебна медицина", където са патолозите. Ако са му тръснали 10 аутопсии, и в този отпускарски сезон е сам човек - как мислиш ще смогне(без да претупва, нали не искате да претупва?). А са казали - тройна експертиза. Тоест, трима патолози от съдебните ти трябват - на едно място и в едно време, като всеки пише становища и мнения. Не е като да щракнеш с пръсти и "готово".

20

Чета...

преди 5 години

и ме избива лошо на агресия. Пети ден нямало яснота около причината за смъртта на майката?!?!?!? КАК МОЖЕ 5 дни да няма един у*руд облечен в бяло да даде причина за смъртта????????? Освен че нямат елементарни познания тези аборигени, най-вероятно случаят ще се потули задължително, за да няма виновни. Или ще са извънземните, глобалното затопляне, масоните, КГБ, Бойко или Пеевски, ДПС, Путин, ЕС или някой друг. Докато мълчим и търпим да ни избиват престъпници - това и ще си заслужаваме!!!!!

fallback