Снимка: Reuters, архив
fallback

Високопоставен член на италианската мафия ндрангета бе арестуван, след като се укриваше три години в Германия, предаде ДПА и БТА.

Двадесет и осем годишният Луиджи Абруцезе бе задържан в частен дом в град Касано ало Йонио в Калабрия.

В момента на ареста у него били открити две огнестрелни оръжия, муниции и фалшиви документи за самоличност. Смята се, че той е създал мрежа за трафик на наркотици. Мрежата е внасяла кокаин от Колумбия, хероин от Афганистан и марихуана от Албания. Абруцезе има задочна присъда от 20 години затвор за трафик на дрога.

Ндрангета има силно присъствие в Европа, Северна Америка и Австралия и е смятана за най-активната организирана престъпна група в Германия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 5 години

А аз не мия нужници, затова и не работя в Германия.А който иска да мие нужници, работа в Германия колкото щеш.

25

Анонимен

преди 5 години

130 ГОДИНИ СА ОГРАБВАЛИ БЪЛГАРИЯ, АМА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ ШАЙКАТА ОГРАБИ НЕ САМО БЪЛГАРИЯ, А И ЦЯЛА ЕВРОПА.НЕНАДМИНАТИ СА. КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКЯКВА СИ ИТАЛИАНСКА МАФИЯ? ШАЙКАТА Е НА ПЪРВО МЯСТО.

24

Анонимен

преди 5 години

Само със сривът на Търговския регистър, ГЕРБ прикриха следите на 20 милиарда, откраднати от техни фирми.Но това естествено не е тема за медиите.По-важно е какво става с кравата Пенка.Този *** народ си заслужава не 100, а 1000% съдбата да живее в най-бедната и корумпирана държава, управлявана от Мафията.

fallback