Снимка: pixabay.com
fallback

28-годишен мъж удари полицай, който се отзовал на сигнал за силна музика в село Орешене, община Ябланица, съобщиха от МВР.

Инцидентът се разиграл тази нощ около 4:00 часа.

В спречкването участвали и двама приятели на нападателя, които оказали съпротива при задържането му.

На място полицаите разпоредили да бъде спряна музикалната уредба, но един от мъжете нанесъл удар в лицето на униформен. Другите двама - на 31 и 17 години, пък блъскали полицаите и са оказали съпротива.

И тримата мъже са били задържани в РУ Ябланица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 5 години

Къде има разлъка, скандал или нещо което да дава пълно основание да се появи полицай и да нарежда т.е да тормози!? Я пак си помислете силната музика, това е повече от смехотворно. Жалка история!!! И за майстор на дългия разказ не стават.

19

Анонимен

преди 5 години

Просто на хората им е позволено там да защитават себе си, дома си и бизнеса си с най- крайните методи, ако се наложи.

18

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде има музика в заведения, магазини хранителни вериги. И как по- точно някакъв с пагон ще ти каже, как се прави бизнес? Той ли ти плаща пари на работниците, зарежда стока, плаща осигуровки, наем и прочие. Ако е вкъщи и как по- точно ще ти дойде в твоята час на собственост и ще ти дава наклон на онази работа в твоята къща!? Той може да е полицай, но хората си имат правила в заведенията, магазините и прочие. Да не говорим за час на собственост. Влезеш ли неканен в САЩ в часна собственост.

fallback