Снимка: БТА
fallback

Кевин Андерсън успя да се справи с Григор Димитров в днешния 1/4-финален мач от "Мастърс" турнира в Торонто, след като го победи след 6:2, 6:2.

По този начин той прекъсна негативната си серия от пет поредни загуби срещу българина и постигна първа победа над него от турнира в Сан Хосе през 2012 година насам.

Южноафриканският гигант, който се намира в най-добрата форма в своята кариера, проби нашенеца на два пъти в първия сет - в петия и седмия гейм.

Във втория сет всичко бе решено след един-единствен пробив на нула още в първия гейм. Toва тотално срина нашенеца, който допусна и втори пробив в частта, но в седмия гейм. Така на практика той загуби доста тежко.

Като цяло въпреки отпадането представянето на Гришо в турнира не бе никак лошо, след като той елиминира Фернандо Вердаско и Франсис Тиафо във втория и третия кръг на надпреварата.


Още спортни новини четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 5 години

Ето това е "Майстор в тениса"."Циципас влезе в историятаГръцката сензация е на финал в Торонто след успех и над Кевин АндерсънПреди да се срещне с Андерсън младият тенисист елиминира Доминик Тийм, Новак Джокович и Александър Зверев"И всичко ТОВА на 20г!!!!!!!!!Това е ЗВЕЗДА а не като Каунья който на 20г освен да препикава на Цеца-пироня оградата друго не правеше.П.П. На тези които чакат Годо (Каунья да направи нещо) ще кажа че на 20-21не си ли Някой в тенис, НИКОГА няма да станеш.

32

РККА

преди 5 години

След края на сезона е аут от топ 10,ако не си стегне опинците до Австралия 2019 ще излети и от топ 20 ще рече че след по малко от 6 месеца ще започва всеки един турнир от първи кръг и то срещу противник с равен или по висок ранкинг,ще последват ранни отпадания и по с мършав награден фонд....та Грише тва че си убавец нема да ти плаща сметките,не че си за мислене *** тая вуйна де я ездиш може и да те изрита,че е свикнала на широко...

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Според точките за текущата година Глиго-асковски наистина се представя отлично.18-ти е а след този турнир ще изпадне от 20-те.Следващият турнир - първи кръг М. Зверев и АКО мине във втори следва Ноле.Сбогом Минке, твой човек се удавИ.Догодина започва с позиция -25-30............Първи кръг и ддо там!!

fallback