Снимка: Facebook
fallback

Бившата кметица на столичния район "Младост“ Десислава Иванчева не е била изписана от болницата днес в белезници. Това обяви шефът на затворите ст. комисар Васил Миладинов, часове след като в профила на Иванчева се появи нейна снимка – с белезници на краката и ръцете, със съобщение за нейното изписване.

Oще по темата

"Снимката, която се показва е стара", каза Миладинов по време на извънредно изявление. 

Иванчева бе приета в "Майчин дом" преди дни, за изследване на тумора на хипофизата ѝ, който има от две години.

При постъпването й бившата кметица бе снимана да влиза в болницата конвоирана и с белезници на ръцете и на краката.

Това предизвика серия от недоволни коментари в социалните мрежи и медиите, а журналистите бяха поканени днес да снимат изписването й и да проследят дали Иванчева ще бъде изведена от болницата отново окована.

Арестантката обаче бе изписана много преди очаквания час, а малко по-късно в профила й се появи снимка от болничните коридори, на която тя отново бе окована.

В публикацията се съобщаваше, че след като е изписана Иванчева е била транспортирана обратно в ареста вместо в затворническата болница. Заради това поддръжниците й се зарекоха да сезират европейските институции и посолствата на демократичните държави у нас.

В съобщението пише и че предстои протест в подкрепа на Иванчева пред сградата на Министерския съвет. По-късно към него бе добавено уточнението, че снимката е стара и е от приемането, а не от изписването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Пурко

преди 5 години

Каква е разликата от един арестант откраднал нещо да яде или да изкара малко джобни от тази която я хващат със хиляди която има хубава сигурна и доходна работа че всички със вашите коментари по долу я защитавате........парите.....малко и е......за обеца на ухото за другите тази трябва да лежи и всичко да и се вземе.....ако ли не ще има още много като нея и приятелите на Митко от Бургас........събуди се българино

16

Т.Петков

преди 5 години

Митьо очите години наред е в центъра на медиите и е може би вторият най-известен за тях българин след министър председателя. Винаги е в костюм и полицаите си говорят с него. медиите го споменават по-често от президента.Иванчева, не зная дали е виновна или не я водят окована във вериги все едно, че отива в Дарбекир или в Синг Синг и като че ли е Ханибал Лектър!!! Ами ако избяга и избие още сума ти хора? Каквато и да е все пак тя е човек с достойство! Първо докажете, че е престъпник.

15

Анонимен

преди 5 години

. Иванчева инциденти с насилиени само пълен *** може да смята, че жената ще стане като Рамбо, ще надвие 5 и от полицая и ще избяга ...Обикновено бягства се организират със съдействието на някой външен. А Иванчева е особено опасен и нагъл рецидивистка.

fallback