Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

След мощното земетресение в Индонезия – броят на жертвите се увеличава. Близо сто са вече загиналите, ранените са стотици, а хиляди са евакуирани. Хаос и терор - така описват ситуацията очевидците.
Oще по темата


Жителите на остров Ломбок са благодарни за това, че са оцелели след разрушителното земетресение, но притесненията остават, съобщава Bulgaria ON AIR.

Страхуват се и туристите. С предупреждението за цунами, паниката расте. Мнозина все още не могат да се евакуират и остават в капана на острова.

Част от българите, които са в Индонезия, използват функцията на Facebook за маркиране на безопасност, за да уведомят своите близки, че са добре.

Докато тече евакуацията, президентът на Индонезия призова местните власти да се погрижат за всички и да се постараят полетите да излитат без закъснения и възможно най-редовно, за да може чуждестранните посетители да се приберат благополучно у дома.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

голям късмет

преди 5 години

Ей, начи, 2 г подред не мога да отида в тая Индонезия, миналата година зимата имаше вулкан на Бали, сега земетресение на съседния остров :D

1

Анонимен

преди 5 години

Бъдещето е в бурките!Жените ще са машини за деца,а момчетата - джихадисти!

fallback