Снимка: БТА, архив
fallback

Най-добрият български тенисист Григор Димитров нямаше късмет при жребия за турнира в Торонто и попадна в много тежък поток.

Българинът е поставен под №5 в основната схема и ще почива в първия кръг, а след това може да играе срещу Фернандо Вердаско.

Испанецът не е най-любимият съперник на Гришо. Българинът има три загуби в петте си мача срещу ветерана. Вердаско обаче трябва да отстрани германеца Петер Гойовчик в първия кръг, за да стигне до среща с Димитров.

Успех във втория кръг може да прати хасковлията срещу Милош Раонич или Давид Гофен, с когото хасковлията ще участва на турнира на двойки. Следва вероятен мач срещу Кевин Андерсън, а в същата половина на схемата са още Саша Зверев, Новак Джокович и Доминик Тийм.

Още спортни новини четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26Не съм ти брат.Ако искаш брат, изчукай майка си!"Яхта" 15-20м НЯМА.Това са лодки.Яхта има Вълка..........40м.Яхта имат Абрамович 150м.А *** е наел лодка за ден, извикал е "папараци" да го снимат как мие на Сиганката катерицата и после анонимно си е псотнал снимките в нета.Сега схвана ли за какво иде реч, балък!

27

Анонимен

преди 5 години

Хич не ме интересува какво ще прави Григор в тениса...понеже той за нещо голямо няма сили, но ме кефи как си живее живота...Шарапова забърса, сега красивата Никол и се кефят по яхти.Ей това е живота.

26

Shark

преди 5 години

Много големи разбирачи събрани тук бееее. Всичко знаете - каква е яхната, яхта ли е или моторница, какво е положението с добрите тенисисти и защо Гришо е там, където е, знаете и какво ще стане, знаете дори какво правят с Никол и доколко го е изцедила. Много завист прозира, много. Затова Гришо ще ходи по яхти с Никол, а вие ще се потите над клавитурите да пишете злобни коментари.

fallback