Снимка: bgonair.bg
fallback

Силови предизвикателства, фитнес на открито и богата музикална и танцова програма. Ръкавицата към всички спортно настроени хора хвърлят тази събота легендата на спортната гимнастика Йордан Йовчев и продуцентът Кирил Вълчев - Скалата.

В "Кралете на силата" можете да премерите мускули и да спечелите награда от паричния фонд.

"Направили сме такова аматьорско предизвикателство за всеки. Подготвили сме шампиони, които ще направят професионална демонстрация. Предвидени са и материални награди. Това го правя 20 години. Идеята ми беше да покажа, че упражненията с тежести не са нищо страшно", каза Кирил Вълчев - Скалата пред Bulgaria ON AIR.

В студиото на "България сутрин" той обясни, че хранителните добавки са натурални неща - концентирарани храни на прах или таблетки. А зависимостта от стероидите той определи като почти равна на тази от наркотиците.

"На почти 50 години съм, все още поддържам форма", отбеляза Скалата, демонстрирайки мускулите си.

"Надявам се мъжете да бъдат истински мъже - да бъдат силни, да харесват жени, да защитават слабите", каза още Вълчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 5 години

Подходът му в рекламата типично американски - покажи на тълпата, че си на нейния или под нейния мозъчен потенциал за да ти повярват. Нищо против към него, начините му да наложи определени внасяни от него хранителни добавки, лежането в затвор в Турция за търговия с ефедрин и много други. Но много ми падна в очите, когато се появи в предаване по телевизията за да защитава Анита Мейзер, уж като свидетел на нещата.Ако не знаеш къде да отидеш, ела на себе си!

8

Lina До Анонимен

преди 5 години

Нищо изразено в крайност няма шанс да ме привлече - описанието ми беше за т.нар " нови " мъже, за едни размити граници, за достааааааа нещица. И онези мъже, на които силата им идва от думите и действията. Няма лошо човек да тренира,пиша за щкрайности, издаващи липси. За визията - как да кажа, за един мъж е необходимо да е мъж, не да си рисува брада с къна, по - обяснително не мога да го напиша, а и няма смисъл. За привличането -за някой едната вежда може да е секси, всеки вижда различно.

7

Анонимен

преди 5 години

Киро Скалата никога не е бил нещо особено, просто генетика и добра стойка. Нито сила, нито особени мускули, които да не може да постигнеш за година в зала.А за Лина - хората са го казали - по дрехите посрещат. Едва ли ще те впечатли някой дебел с една вежда или 40 кг изгърбен, от пръв поглед. Първото привличане към човек е на чисто първично ниво. Нормално всеки да иска да изглежда добре. Не говоря да има плочки до ***, това е твърде много усилия и грижи.

fallback