fallback

Поради промяна в спортния календар на Милан, събитието "75 години Георги Аспарухов" се отлага за есента, съобщиха организаторите на мача от Moko Solution.

Мачът в чест на Гунди между Левски и седемкратния шампион на Европа, който бе предвиден за 11 август, се мести за по-късна дата, която в момента се договаря между организатора и двата клуба. Мястото на събитието остава същото – национален стадион "Васил Левски“.

Генералните промени в ръководството на „росонерите“ доведоха до множество реформи не само в управлението на клуба, а и оказаха влияние върху приятелските срещи и планирани изяви на червено-черните.  

Всички закупени билети за събитието "75 години Георги Аспарухов" ще важат без презаверка за новата дата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

ГОГО

преди 5 години

До Цска умряКогато фактите говорят и свинята трябва да спре да грухти!

33

ГОГО

преди 5 години

Кратка справка в ТР показва, че моко сълюшънс е в ликвидация от половин година. Аз питам "ръководството" на ЛЕВСКИ, кой допусна да се сключи такъв договор с такава фирма било то и без финансови загуби за клуба. Продължава затриването на клуба... Дано не намерите покой, УБИЙЦИ! ЛЕВСКИ ДО ГРОБ И СЛЕД ТОВА!

32

Анонимен

преди 5 години

Новият тренер понеже е словенец ще договори мач с Олимпия Любляна, за тези които не помнят да проверят в интернет за великия словенски отбор и мачовете му с подуене...😂

fallback