Снимка: bgonair.bg
fallback

Нагла кражба в Бургас. Крадец обра дома на 35-годишен мъж, задигна дори пъпната връв на детето му.

Любомир Любомиров разпространи клип с обира в социалните мрежи и моли за помощ, за да бъде заловен крадецът, разказва Bulgaria ON AIR.

Крадецът се е прехвърлил през оградата без да се притеснява, че цялата кооперация е опасана с камери. Крадецът е отмъкнал дамска чанта, лаптоп и златни накити. За Любомир обаче най-тъжното е, че е откраднал и пъпната връв на детето му.

Наглостта на крадеца стига дотам, че след като претърсва дома затваря външната врата с райбера, така че семейството да не може да влезе у дома си.

Въпреки че никой от съседите не е видял нищо, Любомир се надява крадецът да бъде задържан. Предал е записите от камерите в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 5 години

Проблемите при кражбите са много - ниската култура на защита срещу кражби, ниските доходи, които не позволяват човек да инвестира в надеждни средства за защита, и също така нежеланието на управляващите да се справят с проблема ефективно. В случая решаващ фактор се е оказала недалновидността на стопаните да оставят автомобила като трамплин за "удар". Камерите, разбира се, само прехвърлят топката на полицията, на която работата я знаем всички каква е. Трудно ще се намери и откраднатото имущество.

13

Анонимен

преди 5 години

По татуировките ще го познаят.

12

Анонимен

преди 5 години

Кражбите в страната съставляват най- голям процент от извършваните престъпления, но ако внимателно се запознаете с написаното в НК, ще разберете защо е така. Ще разберете и защо управляващите крадци не искат да променят положението! Видимите резултати са предизвестени и само глупаците не крадат!

fallback