Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед
С опасност за живота е 50-годишният мъж, който тази сутрин бе прострелян в корема в подлез в София.

Състоянието му е тежко, защото са засегнати няколко вътрешни органи, съобщиха от Военномедицинска академия за "24 часа". Пострадалият е в операционна зала и лекарите се борят за живота му.

Oще по темата

Инцидентът стана тази сутрин около 10.00 часа в подлеза на бул. "Гоце Делчев" в София. По информация на Bulgaria ON AIR стрелецът е собственик на два обекта в подлеза.

Според една от версиите простреляният мъж също е собственик на търговски обект в подлеза, според свидетели обаче е бил клиент на един от магазините на стрелеца.

Скандалът възникнал между двамата, защото кучето на жертвата се изпикало пред магазина, скарали се и собственикът на обекта извадил пистолет и прострелял 50-годишния мъж.

Съпругата на простреляния е била с него, съобщи главният разследващ полицай на СДВР комисар Стойно Цветков. Той потвърди информацията, че поводът за скандала е кучето простреляния, което уринирало пред витрината на магазина на стрелеца.

"Имаме информация за палка, но до момента не е установена дали пострадалият я е извадил или само носил. По сведения на неговата съпруга той я носил в случай, че кучето бъде нападнато от други животни", каза Цветков.

Той посочи, че нападателят е криминално проявен за нанасяне на телесна повреда.

Стрелецът е задържан. На местопроизшествието са започнали действия по разследването под наблюдението на Софийската градска прокуратура.

Продължава работа по изясняване на всички факти и обстоятелства около случилото се.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

95

психари

преди 5 години

Да сигнализирам за шофьорите - спрели пред подземния ми гараж на тротоара, ....Да сигнализирам за майката, детето й дефекира на детската площадка.Да сигнализирам за съсед, че си тупа килима върху мен.Да сигнализирам за съсед, че по цял ден мес.ти мебели.Да стрелям съсед, че му вони киселото зеле.Да сигнализирам за младеж, че си е изхвърлил фаса.Да сигнализирам за комшуто, че слуша чалга.Да сигнализирам за съседката, че ми трака с токчета.............ама на кого?

94

Nik

преди 5 години

Защо има лично оръжие стрелеца/издадено или не му е отнето/, след като с регистрация за нанасяне на средна телесна повреда?

93

urban villager

преди 5 години

Тъй тъй, да обобщим - *** с ротвайлер го изпикава гордо някъде, след направена забележка вади палка щот е мнооо голем и никой не мое да му казва къде да изпикава мастията, налита на бой използвайки осввен това и мастията като оръжие и... ами свършва прострелян напълно закономерно. Стрелецът да си наеме добър адвокат и успех в съда.

fallback