Снимка: Булфото

Общ преглед
С опасност за живота е 50-годишният мъж, който тази сутрин бе прострелян в корема в подлез в София.

Състоянието му е тежко, защото са засегнати няколко вътрешни органи, съобщиха от Военномедицинска академия за "24 часа". Пострадалият е в операционна зала и лекарите се борят за живота му.

Още по темата

Инцидентът стана тази сутрин около 10.00 часа в подлеза на бул. "Гоце Делчев" в София. По информация на Bulgaria ON AIR стрелецът е собственик на два обекта в подлеза.

Според една от версиите простреляният мъж също е собственик на търговски обект в подлеза, според свидетели обаче е бил клиент на един от магазините на стрелеца.

Скандалът възникнал между двамата, защото кучето на жертвата се изпикало пред магазина, скарали се и собственикът на обекта извадил пистолет и прострелял 50-годишния мъж.

Съпругата на простреляния е била с него, съобщи главният разследващ полицай на СДВР комисар Стойно Цветков. Той потвърди информацията, че поводът за скандала е кучето простреляния, което уринирало пред витрината на магазина на стрелеца.

"Имаме информация за палка, но до момента не е установена дали пострадалият я е извадил или само носил. По сведения на неговата съпруга той я носил в случай, че кучето бъде нападнато от други животни", каза Цветков.

Той посочи, че нападателят е криминално проявен за нанасяне на телесна повреда.

Стрелецът е задържан. На местопроизшествието са започнали действия по разследването под наблюдението на Софийската градска прокуратура.

Продължава работа по изясняване на всички факти и обстоятелства около случилото се.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар