fallback

Американският президент Доналд Тръмп заяви в Twitter, че изглежда все по-вероятно неговата предизборна кампания през 2016 г. да е била незаконно шпионирана, предаде Ройтерс.

Тръмп публикува коментара, след като заяви, че документи за неговия бивш съветник в кандидат-президентската кампания Картър Пейдж потвърждават почти без съмнение, че американското правосъдно министерство и Федералното бюро за разследване (ФБР) са заблудили съдилищата.

ФБР публикува през уикенда документи, свързани със следенето на Пейдж като част от разследване дали той е участвал в заговор с руското правителство за подкопаване на изборите. Пейдж отрича да е агент на руското правителство и до момента не са му повдигнати никакви обвинения.

В своите коментари в Twitter Тръмп също така атакува своята съперничка на президентските избори в САЩ през 2016 г. Хилари Клинтън от Демократическата партия и Националния комитет на демократите (НКД).

"Изглежда все по-вероятно и по-вероятно кампанията на Тръмп за президент да е била незаконно шпионирана в политическа полза на мошеничката Хилари Клинтън и НКД", написа президентът.

"Републиканците сега трябва да проявят твърдост. Незаконна измама!", добави той. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 5 години

Феминистката Клинтън няма начин да е била законна. Феминистките НИКОГА не действат според законите и писаните и неписани правила и морални устои. Неморални, незаконни, криминални, винаги са такива. Всички феминистки трябва да се преследват като незаконна и свръх опасна терористична организация, защото те тероризират една държава отвътре!

19

невероятно,но факт

преди 5 години

Тъжната в /голяма степен и за нас/ истина е ,че демократическата партия отдавна се е превърнала в гнездо за отглеждане на партизанщина и корупция.Републиканската партия също не изостава много,вижте какви ги върши Карлайлгруп!Така че се оформя една внушителна група от корупционери,които ще съсипят САЩ и света!!Ако питате обаче американските медии,това е историческа битка за демокрация срещу Тръмп и Путин!Те вярват в това...както и червеите,които изяждат трупа-просто те се хранят от това!?

18

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitНещата имат истински имена, дарлинг. Това са тия клинтънови и прочие...международни престъпници. Тръмп е пич.

fallback