Снимка: Reuters
fallback

Девет души, сред които и дете, са ранени при стрелба в източната част на канадския град Торонто, в квартал Грийктаун, съобщиха осведомителните агенции, цитирайки полицията и канадски медии. Стрелецът е мъртъв.

Засега няма подробности за състоянието на пострадалите при стрелбата, открита около 22 часа местно време, които са откарани в болница. Не е ясно още и кой е застрелял нападателя. Говорител на полицията заяви, че е рано да се каже дали става дума за тероризъм.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

До Анонимен 3

преди 5 години

Бъркаш само в едно - за китайските стоки - еднодневки. Живееш с 20 години назад! Както Канада се измени, но към лошото, така и Китай се измени. Страната, която праща космичски кораби с по трима "тайконавти" и "Нефритен заек" на Луната, не е онази, която изпращаше стоки, правени от малките китайчета в час по трудово! А Канада много отдавна приема чужденци за работа, но какви!Цялата им пътна полиция са сикхи с тюрбани - в религията им е голям грях да вземеш подкуп.В науката им - китайци и индуси.

5

88

преди 5 години

Щом не казват какъв е произходът на стрелеца, работата е ясна. Иначе толерантно торонто вече щеше да гърми "бял мъж". Унищожиха си нациите за няколко шекела. Нещастници!

4

Тръмп е Велик

преди 5 години

Много Слабият и Непочтен Мъж Трюдо, не е годен за лидер!

fallback