Архив: Булфото
fallback

Петима са задържани за силна музика и междусъседско сбиване в Сливен. Иззети са и 9 музикални уредби, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

През нощта на 21 срещу 22 юли в сливенския квартал "Надежда” е проведена специализирана полицейска операция по опазване на обществения ред.

Полицаите са посетили 23 сигнала за силна музика. Съставени са 12 акта за нарушаване на нощната тишина и 14 протокола за предупреждение по Закона за МВР.

В хода на операцията са проверени 61 лица и 44 превозни средства. Съставени са 12 акта по Закона за българските лични документи и 19 фиша по Закона за движение по пътищата.

Районно управление в Сливен използва всички законови сили и средства, както и наличния ресурс, за да се осигури спокойствието на гражданите в града и общината, уверяват от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

анонимен

преди 5 години

Щом прочетох - Сливен , и ми стана ясно от кой етнос са ,, музикантите" !!

6

с.Бежаново , Плевен

преди 5 години

Здравейте!Елате на проверка в с. Бежаново да видите как в ЧИТАЛИЩЕТО се правят *** кръщенета!!*** си правят каквото си искат и безчинстват докато българите стоят тихо сгушени!!!! Ловци ходят и бракониерстват необезпокоявано! АНАРХИЯ ! В един двор са църква и джамия, като *** пият до джамията и пи*аят на църквата! КАК НЕ ви е срам! Това ми било ВЛАСТ!

5

Бай Вай

преди 5 години

Лелеее ... Сега, кмета не може спечели другите избори, защото е секнал сватбата на някой големец от махалата. Сега ще дойде БХК и Евророма, но няма да ама гласове. Според мен, е ход срещу сегашния кмет. Гражданите и законите ли ? Тях никой не ги мисли и зачита ...

fallback