Снимка: архив "Булфото"
fallback

Полицията издирва банковите обирджии от Несебър. От района, където бе извършена кражбата, са иззети камери за видеонаблюдение, назначени са множество експертизи за установяване на бандитите.

Обирът бе извършен вчера, а според неофициалната информация от банковия клон са били откраднати около 100 000 лева. Полицията не потвърждава сумата с аргумента, че точният брой на откраднатите пари в момента се изяснява.

Oще по темата

Банковият обир е бил извършен през съседен на банката офис. Крадците успели да пробият стената между двете помещения, потвърдиха от полицията в Бургас, цитирани от БТА.

Крадците разбили касата и е откраднали наличната сума пари.

От района, където се намира офисът на банката, са иззети камери за видеонаблюдение, назначени са множество експертизи за установяване на извършителите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 5 години

Ама по ФБ ли ги издирва пак, или ще пускат чистачките да ги гонят? МЕР ползва много похвати и не може така да ни оставяте да гадаем

14

БРАВО

преди 5 години

Та всички Плажуващи на Несебър ги видяха - те дойдоха на Плажа и хвърляха Пачки по Плажа . Седяха целия ден , и си поръчваха скъпи питиета . После дойде Полиция и си разделиха Парите от Обира , и всеки по живо по здраво . Какъв е проблема че са обрали БамКа ?

13

Вальо

преди 5 години

В Шарково мин.Радев ще ги хване, в Шарково и Болярово. А може и да са се преоблекли в бели дрехи и да ходят с Касапина да умъртвяват дребни преживни животни.

fallback