Снимка: архив Reuters
fallback

Осем души са ранени, трима от които сериозно, при така с нож в автобус в германския град Любек, съобщават полицията и местни медии.

Говорител на полицията заяви, че атаката се е случила в квартал Кюкниц и има задържан за престъплението.

При атаката няма загинали.

Районът около мястото на инцидента на автобусна спирка е изолиран. Според очевидци, цитирани от местното издание, автобусът пътувал за близкото селище Травемюнде, когато пътник внезапно хвърлил на земята раница, от която излизал дим. След това извадил нож и нападнал пътниците, съобщи ТАСС.

Шофьорът, който също бил нападнат, рязко спрял и отворил вратите, за да могат хората да избягат, написа "Любекер нахрихтен". Нападателят също се опитал да избяга.

Местен прокурор не изключва тероризма като мотив за нападението, предаде Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 5 години

Както каза преди време Георги Марков нападения и изнасилвания в Германия стават всеки ден.На медиите е наложена жестока цензура.Той разказа и за случай в който по призива на властите за интегриране немско семейство приема бежанец в дома си.Оня естествено изнасилва непълнолетната им дъщеря и я убива.Е,защо трябва да ни пука за нация,която прие *** диваци в страната си и покорно търпи извращенията им ?Jedem das seine.Това е положението.

29

Шмит

преди 5 години

Няма немци в Германия,те измряха при,2-та свет. война

28

месара

преди 5 години

и тоя не е терорист, " луд е ", като предишните!

fallback