Снимка: Reuters
fallback

Благой Иванов игра смело, но загуби дебюта си в сериите UFC в смесените боеве. Багата отстъпи на бившия световен шампион Жуниор дос Сантос (Бразилия) със съдийско решение в равностойна битка.

Двубоят се игра в град Бойси в щата Айдахо, съобщава Gol.bg.

Битката беше равностойна и двамата бойци си разменяха здрави удари на ринга, като в края на мача и от двамата течеше кръв.

След първите четири рунда българинът изоставаше по точки с 36:40, тъй като опонентът му спечели и четирите според съдиите с 10:9. Затова от щаба си Иванов получи указания да търси задължителен нокаут в последния пети рунд.

Въпреки активизацията си Багата не успя да изпълни треньорските указания. Той отстъпи и в петия рунд с 9:10 и загуби мача със съдийско решение с резултат 45:50.

Още спортни новини четете в Gol.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 5 години

Багата игра смело, но загуби на Дос Сантос------Добре, че не се би с Трос Сантос!п.с.Абе, що се бият тези хора?Други умения да се изхранят нямат ли????Явно не са се учили добре...

11

Анонимен

преди 5 години

do 7 Брат, Багата докрая на мача се би като звяр с бразилеца и не падна на пода, като Пулев, където Кличко го разнебити. Има разлика.

10

UFC WWE

преди 5 години

По принцип по ми е интересен кеча, отколкото ММА (да може и да е цирк и театър), но предпочитам тях, отколкото тия гламавите как се млатят.... Казваха и за Брок Леснар (който първоначално е борец, кечист и футболист), че ще го размажат като отидете в UFC, но какво стана? Той ги размаваше, стана и световен шампион в тежка категория!

fallback