Снимка: Булфото, архив
fallback

33-годишен моторист е загинал при катастрофа на изхода на брезовското село Чоба в посока Болярино. Това съобщи "Фокус", като се позова на говорителя на ОДМВР-Пловдив.

Сигналът за инцидента е получен в 17.15 часа. Мотоциклетът се е ударил в трактор и е починал в линейката на път за болница.

24-годишен мъж е управлявал трактора, като пробата му за употреба на алкохол е отрицателна. Причините за инцидента се изявяват от полицаи от Раковски. Мотористът е бил без необходимата категория за управление на превозното средство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 5 години

МПС-то по принцип е за предвижване от точка А до точка Б.вече дали ще си пеша, с кола, с мотопед или спортен мотор времето е различно, удоволствието от пътуването също.Ако го правиш без да се съобразяваш с останалите, понякога не се стига до точка Б.

29

Анонимен

преди 5 години

Мотористите трябва да си набият в главите, че шофьорите правят маневри, които се считат за безопасни, когато МПС-то след тях е на разстояние в метри малко над разрешената скорост за пътя за леките коли, т.е. в населено място безопасната маневра е при разстояние поне 60-70 метра, а извън населено място поне 120-130 метра. Подобно е и когато МПС-татат са едно срещу друго. Когато мотористът кара с превишена скорост, е много вероятно да се натресе в някой правещ безопасна маневра.

28

Анонимен

преди 5 години

120 км/час е любимата скорост за мотористите в населено място. При тази скорост те изминават 200 метра за 6 секунди и са невидими за всеки, който е на пътя пред тах или срещу тях. Извън населено място мотористите имат друга любима скорост - 180 км/час и изминават същите тези 200 метра за 4 секунди, после не сме ги били пазили - как да пазиш някой, който го виждаш чак след сблъсъка, а преди това е бил някаква точка в далечината или изобщо не се е виждал?!

fallback