fallback

Обиколката на американския президент Доналд Тръмп на Острова продължава, но той вече не е на офицално посещение, а на почивка в Шотландия=

Тръмп и съпругата му Мелания ще прекарат уикенда в хотел "Търнбери" в Шотландия. Престоят на двойката за уикенда на шотландска земя се определя като частно посещение.

Неведнъж американският президент е споделял за любовта си към Шотландия. Майка му е шотландка, но той за първи път прави посещение на страната откакто е държавен глава, припомня Bulgaria ON AIR.

Очаква се Доналд Тръмп да играе голф в притежавания от него комплекс в графство Еършър. Посещението на милиардера на Острова е съпроводена от мащабни протести.

250 000 души се събраха в центъра на Лондон. Те изпратиха ясно послание към американския президент, че не е добре дошъл. Протести има и в Шотландия, където Тръмп вече пристигна. След това той се отправя към Хелзинки, където ще се срещне с руския си колега Владимир Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 5 години

epa brao, q nikoga ne sum igral golfo, samo sum karal

4

Анонимен

преди 5 години

ЗА К`ВО ПРОТЕСТИРАТ ТЕЗИ? СЕМЕЙСТВОТО СИ ОТИВА В СОВСТВЕНИЯ ИМОТ, НА СОБСТВЕНОТО СИ ГОЛФ ИГРИЩЕ.КАКВО ГИ ЗАСЯГО ТОВА ТРЕТОПОЛОВИТЕ?

3

MEN

преди 5 години

AUUUUU,MNOGO VAZNA NOVINA,NAPRAVO NJAMA DA SPJA,DA MISLJA ZA GOLFA NA NJAKOI SI.....

fallback