Снимка: БТА
fallback

Лудогорец направи летящ старт в квалификациите на Шампионската лига с победа 7:0 над шампиона на Северна Ирландия Крусейдърс. Българският шампион унизи британците за най-голямата си победа в Европа до момента.

Разликата в нивото на двата отбора бе фрапиращо, като гостите се опряха на Лудогорец само до средата на първото полувреме. Марселиньо и автогол на Браун дадоха аванс на разградчани, а след почивката последва наказателна акция с нови пет гола, като впечатляващ хеттрик направи резервата Швеирчок в рамките на осем минути.

Така Лудогорец обезсмисли реванша в Белфаст и отсега си опече класирането за втория кръг на квалификациите. Там отборът на Пауло Аутуори ще срещне победителя от двойката Видеотон - Дюделанж.

Подробности за победата на Лудогорец четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Бен Ган

преди 5 години

Нещо не ви разбирам идеята? За клубен отбор, трябва да са само Българи в отбора ли? Някакво правило ли има? Или в Европа на взимат чужди играчи ли? На Лудогорец казвам само - ЕВАЛА. Само така. Клубен български отбор. (не значи с български играчи)Това, че Домусчиев е ***, е ясно. Но в този ред на мисли, ако Бойко или Станишката са на власт, значи ли, че българите сме те? Успеха е успех за всички. Браво

10

Пената от Мировяне

преди 5 години

А как завърши снощи ГМО ФК ,,Лафчис,, 1992 /БИВШ ,,ЛЕВСКИ/ ???

9

Анонимен

преди 5 години

До 8ами след като родните "футболисти" предпочитат да си правят тренировките по чалготеките, е нормално че ще се внесат вносни футболисти

fallback